21 Feb

Modele usii pvc

Modelele de paneluri USI PVC de mai jos se gasesc in 18 nuante de RENOLIT (imitatii de lemn, albastru, Verde, Rosu, GRI, etc.) iar la Cerere putem executa si alte nuante RENOLIT. RECOMANDAREA NOASTRA: DYNALOGIC 5, Panou de contrôle: DYNACO m2 tous temps – USI rapide de Exterior pentru goluri Medii, Cu utilizarea intensivă și supuse unor Sarcini mari de vânt; DYNACO D-311 – USI rapide de Interior, Cu etansare superioara, protectie impotriva prafului, murdariei si umiditatii aceste modele de USI termopan extérieur sunt tot mai folosite in Europa (Anglia, Franta, Grecia, etc.). Pot fi folosite atat pentru USI extérieur, USI termopan, USI sticla, USA intrare, USA dubla, etc. Livram à toata Tara. Deoarece sunt foarte multe comenzi cel mai Rapid si cel mai bine ar fi sa comunicam prin e-mail. Va Multumim. En plus, putem adauga si accesorii, cum ar fi geamurile dreptunghiulare si broaste cu cheie. Indiferent de modelul pentru care optati, va asiguram ca toate usile de extérieur sunt realizate Manual, Cu Mare Atentie la detalii si sisteme anti-efractie moderne si performante. Aici va puteti alege variantele de sticla termopan pentru fiecare modèle in parte: Dynaco M3 Power – USI rapide de extérieur recomandate pentru goluri mari, oferind siguranta si Control asupra Mediului si înaltă rezistenta la vant; FISIERE BIMBIM.

DYNACO M2 ALL WEATHERBIM. DYNACO M3 ALL WEATHERBIM. DYNACO M2 POWERBIM. DYNACO M2 FREEZERBIM. DYNACO D-311BIM. DYNACO D-313BIM. DYNACO D-313 CLEANROOMBIM. DYNACO D-313 EMERGENCY Compania Noastra va pune la dispozitie sute de modele de paneluri PVC, PE gustul fiecaruia. La aceste paneluri se adauga Rama si tocul si aveti USA completa-este foarte simplu. Vindem atat la persoane fizice cat si la firme. Livram à toata Tara.

Panelurile noastre pentru USI termopan extérieur sunt DIN ce in ce mai folosite in Europa in ultimii Ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc. Preturile panelurilor PVC (ALE ira de USI PVC Exterior) pornesc de la 85 Euro + TVA pentru cele Albe sau de la 173 Euro + TVA pentru cele imitatie lemn. Principalul nostru obiectiv este sa le oferim clientilor doar MODELE realizate la cele mai inalte noile de siguranta, ce corespund atat sollicitarilor de utilitate, cat si celor de functionalitate si siguranta. Usile pliante (Armonice) DIN PVC sunt o solutie ideala pentru spatiile dificile, unde usile obisnuite nu pot fi montate, mai ales daca dimensiunile golului de zid sunt total atipice pentru usile standard Gata confisquer.